Een driedaagse vol praten, zwijgen, bewegen en ervaren  

Dag 1: In vogelvlucht door het verleden

Na je aankomst in de ochtend vraag ik jou je levensverhaal te vertellen. In de middag werk je zelfstandig aan een opdracht die ik je meegeef. We eten samen en direct daarna neem je voor 24 uur afscheid van je computer, telefoon, boeken en schrijfmateriaal.

Dag 2: Stilte in het hier en nu

In de ochtend werken we samen aan shiatsu (zie hieronder), daarna breng jij je dag in stilte door. Ik vraag je om in rust stil te staan bij het nu, to unplug & recharge. Je kunt wandelen door het bos, over de heide of langs de uiterwaarden.

Dag 3: Blik op de toekomst

Met de afgelopen twee dagen in het achterhoofd, kijken we naar voren. Welke rode draden lopen er door je leven? Wat leverde de stilte je op? Wat is belangrijk voor je? Hoe wil je je rol thuis en op je werk invullen? Aan het begin van de middag vertrek je naar huis.

Shiatsu

Tijdens deze driedaagse gaan we aan de slag met shiatsu. Ik geef je eenvoudige lichaamsoefeningen en shiatsumassages. Deze drukpuntenmassage gebeurt met kleding aan.
De shiatsu helpt jouw resetmoment omdat je door een fysieke benadering letterlijk en figuurlijk dingen in beweging zet. Zo kom je dus sneller tot de kern.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

huisregels

 • Na aanmelding hebben we een korte, telefonische intake, waarin jij uitlegt waar je behoefte aan hebt en ik vragen kan beantwoorden.
• Ik kan dan het programma zoals hierboven beschreven precise aanpassen aan wat op dat moment nodig is voor jou. Ik heb verschillende opties klaarliggen, die ik ter plekke op maat maak.
• Een maand na de driedaagse bellen we voor een nagesprek. Ik hoor dan graag hoe het met je gaat en hoe het ResetMoment heeft doorgewerkt.