Je ResetMoment coach is een ervaren coach en organisatieadviseur

Ik ben Katalijn Ritsema van Eck (1977), van huis uit arbeids- en organisatiepsycholoog en filosoof. Ik werk als change management adviseur voor Deloitte Consulting. Ik geef advies aan organisaties die bezig zijn met grote veranderingen, en dan met name de menselijke kant daarvan (bijvoorbeeld cultuurveranderingstrajecten). Daarbij verzorg ik ook executive coaching en trainingen. Ik heb als adviseur gewerkt bij multinationals in manufacturing, de chemische industrie, consumer business, telecom, de financiële wereld en de overheid. Daarnaast ben ik gediplomeerd shiatsumasseur.

Ik heb ResetMoment opgezet omdat ik kansen zie voor individuen en organisaties om nog meer uit zichzelf te halen. Ik verzorg dit programma op persoonlijke titel -uiteraard met medeweten van Deloitte.
Tijdens ResetMoment werken we aan lichamelijk bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling en – indirect - organisatie strategie. Ik hanteer tijdens het driedaagse ResetMoment dezelfde coachingstijl als die in mijn werk als adviseur: scherp en confronterend, met humor en warmte. In mijn vlogs over de mens-kant van organisatieverandering kun je me alvast een beetje leren kennen.