ResetMoment
Een intensief individueel driedaags programma

Praktisch

Het ResetMoment vindt plaats in Bennekom, 5 minuten rijden vanaf station Ede-Wageningen. Onze werkruimte is aan het Wuustersgoed, je overnacht in een goede, ruime B&B in de buurt. Je krijgt drie maaltijden, koffie en thee. Als je tussendoor nog iets wil eten of drinken, kan je dat meenemen.

 

Belangrijk

Het ResetMoment heeft geen medische inslag. Ik ben geen arts of klinisch psycholoog. Mocht er sprake zijn van een fysieke of psychische aandoening, dan ga ik er van uit dat je elders in behandeling bent hiervoor; en mij hierover informeert als het van belang kan zijn.

 

Investering

Driedaags ResetMoment: 1900,- excl BTW.
Verblijfskosten (2 overnachtingen, 3x lunch, 2x avondeten 2x ontbijt): 300,- incl.

 

 

Contact en aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen met naam, functie, adres (prive), telefoonnummer (mobiel) en geboortedatum naar: info@resetmoment.nl
KvK- nummer: 74154826 (ingeschreven in Arnhem)


Bronvermelding

Wij staan allen op de schouders van reuzen; en ook ik ben zeer erkentelijk voor mijn leermeesters die mij vormden tot wie ik ben. Daarom hierbij een bronvermelding.
• Ik studeerde psychologie in Groningen, waar de colleges van -en het contact met-Wim Hofstee mij in sterke mate inspireerden. Mijn afstudeerbegeleider was Bram Buunk (MSc afgerond in 2002).
• Ik studeerde filosofie via het Thomas More scholarship jaar in Nijmegen, mijn afstudeerbegeleider was Paul van Tongeren (2003/2004).
• Als je meer wil weten over Shiatsu, kan je een kennismakingscursus volgen bij de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu in Den Haag. www.shiatsu.nl.
• Als je meer wil weten over meridiaanstrekkingen, kan je een kennismakingscursus volgen bij de Nederlandse School voor Do-In in Den Haag www.do-in.nl.
• Er zijn verschillende theatercursussen te vinden waarbij je vanuit het lijf werkt, bijvoorbeeld www.atd.ahk.nl/opleidingen-theater/mime/orientatiecursus.
• Een cursus waarin je aan de slag gaat met je ‘raison de être’ via de stem is ‘lijflied’ www.dekunstvanwel.nl/lijflied-persoonlijk-professioneel-ontwikkeling-loopbaan.
• Bij de internationale school voor wijsbegeerte zijn er vaak interessante cursussen over filosofie toepassen in werk en leven (bijv. socratische gespreksvoering) https://isvw.nl.
• Familieopstellingen zijn een krachtig instrument, maar er zijn helaas te veel mensen die daarin faciliteren terwijl ze er te weinig kennis en ervaring voor hebben. Let dus op de achtergrond van de begeleider. Een hele goede en zeer ervaren dame is Lies Geertsen in Hilversum: www.geertsenconsultancy.nl.
• Ik heb veel geleerd van mijn collega’s gedurende mijn leven; en van cursussen en opleidingen die ik mocht volgen bij verschillende werkgevers (ICI London, Erasmus Universiteit, SWOV, Atos Consulting, ANWB, Deloitte Consulting); en ik heb uiteraard veel geleerd van mijn familie en vrienden.