Short Reset: één dagdeel shiatsu coaching 

Tijdens Short Reset reflecteren we in één dagdeel op intense en diepgaande wijze op wat er nu speelt in je leven. We interveniëren op verschillende lagen in je systeem: rationeel, emotioneel en fysiek. Dit interacteert met elkaar, waardoor je een vliegwiel effect krijgt. Hierdoor strekt de impact van de coaching vele malen verder dan alleen met een gesprek. 

Tijdens de Short Reset combineer ik kennis uit de drie verschillende werelden waarin ik werkzaam ben: 1. mijn kennis over hoe dingen gaan in de zakelijke wereld, dankzij mijn jarenlange ervaring als Human Capital consultant in het bedrijfsleven; 2. mijn kennis als psycholoog, filosoof en executive coach (NOBCO certified; PTG practitioner i.o.) 3. mijn kennis uit de oosterse geneeswijze, dankzij mijn opleiding tot shiatsu masseur en therapeut. Klanten beschrijven mij als hartelijk, warm, scherp, confronterend, humorvol.

ResetMoment: driedaagse 1-op-1 retraite en coaching in één  

ResetMoment is een retraite en coaching in één. Tijdens ResetMoment doorloop je vanuit een rustgevende, ontspannen setting, een intensief en diepgaand coachingstraject. Geen groep, geen schermen. Het fysieke geheugen gebruiken we als ingang. Shiatsu -een oosterse drukpuntmassage- versterkt en versnelt het proces dat je doorloopt. Je komt sneller tot de kern, nieuwe inzichten raken je diep. Dit zorgt voor blijvende verandering. 

Op dag 1 ga je in vogelvlucht door het verleden. We staan stil bij je coaching vraag, je vertelt je levensverhaal. Zoals elke dag is er tijd voor het lichaam, via shiatsu en do in. Ergens vandaag berg je je schermen op, om ze pas weer te pakken als je naar huis gaat op dag 3. Dag 2 is een dag van stilstaan in het hier en nu. Naast shiatsu, do in en je coaching gesprekken, is dit vooral een dag van stilte. Alleen maar zijn en verder niks. Dag 3 gaat over de toekomst.  Naast shiatsu en do in, gaat ons gesprek over wat je wil doen met/ ondergaan tijdens/ brengen in dit leven.

Fysiek geheugen

Tijdens ResetMoment en Short Reset verbind ik de rationele, zakelijke wereld met een meer lichamelijke - altijd aanwezige - onderstroom. Topsporters weten als geen ander dat topprestaties alleen mogelijk zijn, als lichaam en geest met elkaar in balans zijn. Ook in de podiumkunsten is het vanzelfsprekend dat een excellente prestatie alleen mogelijk is, als hoofd en lijf in contact met elkaar zijn.

Tijdens ResetMoment en Short Reset breng ik de fysieke component in, door middel van laagdrempelige lichaamsoefeningen (do in) en shiatsu massages (dit is met kleding aan). Deze oosterse geneeswijze gaat uit van een fysieke en mentale balans tussen verschillende elementen. Actie en rust bijvoorbeeld. Maar ook controle houden en sturen wat er gebeurt, versus accepteren en ondergaan wat er is. 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
LinkedIn